info@dtprijelom.hr
+385 91 626 7364

O nama

Naslovnica » O nama

DTPrijelom je osnovan početkom 2019. godine, specijaliziran za grafički prijelom i pripremu za tisak prvenstveno knjiga i časopisa, ali i ostalog promo materijala brošura, letaka, kataloga i sl.

Iako je obrt novi na tržištu, iskustvo nam je vrlo bogato. Kroz školovanje u grafičkoj školi naučili smo osnove grafičkog oblikovanja i pripreme, dok smo teoretska i praktična znanja usavršili kroz dugogodišnji rad s klijentima u poznatim grafičkim studijima i tiskarama, na odjelima grafičke pripreme.

Počeci su bili još davnih devedesetih godina prošlog stoljeća i sve do danas iskustvo i znanje se sticalo na najpoznatijim i najkvalitetnijim programima za grafički prijelom knjiga, kao i u programima za vektorsku i rastersku grafiku.

Uz iskustvo i znanje dolazi i kvalitetna grafička priprema raznoraznih knjiga i časopisa. Upoznati smo sa širokim spektrom različitih vrsta grafičkog prijeloma knjiga i časopisa, kao i tehnologijom tiska i dorade, te načina na koji sve to funkcioniraju od samog početka do kraja procesa. Posjedujemo široko znanje u pripremi knjiga i časopisa za tisak s obzirom na vrstu tiska i materijala na koji se aplicira. Uz kvalitetno odrađenu pripremu izrada može početi u najkraćem roku, čime dolazi do višestruke uštede vremena s obje strane.

Cilj nam je i u novootvorenom obrtu dalje proširivati svoje praktično znanje kako bi našim sadašnjim i budućim klijentima omogućili što kvalitetniju i bržu uslugu u izradi grafičkog prijeloma i pripreme za tisak prvenstveno knjiga i časopisa.