info@dtprijelom.hr
+385 91 626 7364

Brošure, letci i katalozi

Naslovnica » Usluge » Brošure, letci i katalozi

Letak predstavlja jednostavno otisnuti list papira s tekstualnom informacijom i predstavlja jedno od najpoznatijih masovnih direktnih sredstava marketinga uopće. Osim toga letak služi i kao stalno sredstvo i oblik informacije za neki proizvod ili uslugu.

Letak - Novi izrazi

Letak - Uliks

Brošura meko ukoričena knjiga manjeg opsega, tj. brošura je neperiodička publikacija od najmanje pet, a najviše 48 stranica, ne računajući omot. Nakon izuma tiska u obliku brošure najčešće se objavljuju radovi polemičkog i promidžbenog sadržaja. Kvalitetno izrađena brošura zadobit će pažnju čitatelja, opskrbiti ih potrebnim informacijama i potaknuti ih da poduzmu akciju, tj. da potraže upravo vas.

Katalog predstavlja sistematizirani spisak proizvoda, čija je prvotna namjena olakšavanje kupovine. Katalozi se razlikuju po obimu, načinu izrade i stupnju dorade, počevši od najjednostavnijih jednolisnih, u jednoj boji, na papiru slabijeg kvaliteta, do onih najkvalitetnijih, višebojnih, ljepljenih. Katalog predstavlja marketinško sredstvo, koje sadržava detaljni pregled, program i plan cjelokupne proizvodnje tvrtke. On sadržava sve potrebne poslovne i druge podatke o nekom proizvodu ili usluzi.

Katalog - Novi izrazi

Katalog - Uliks