info@dtprijelom.hr
+385 91 626 7364

Priručnici

Naslovnica » Usluge » Knjige » Priručnici
Naslovna - Kako povećati IQ svoga djeteta kroz igru

Kako povećati IQ svoga djeteta kroz igru

Autori:
Stevanne Auerbach
Dr. Toy

Format:
232 str. (16 x 24 cm)
tvrdi uvez

Sadržaj:

Želite odabrati najbolju igračku ili neki drugi proizvod za svoje dijete? U knjizi Stevanne Auerbach Kako povećati IQ svoga djeteta kroz igru pronaći ćete praktične savjete kako odabrati igračke koje proširuju djetetovu kreativnost, nude mogućnost učenja i razmišljanja, poučavaju o djetetovoj okolini, promoviraju ukupne vrijednosti djetinjstva, uklapaju se u djetetovu dob, vještine i mogućnosti, a istodobno su zabavne za igranje, sigurne i trajne, privlače djetetovu pozornost i čine ga sretnim.

Naslovna - Kako napisati svoj prvi roman

Kako napisati svoj prvi roman

Autori:
Oscar Collier
Frances Spatz
Leighton

Format:
264 str. (16 x 24 cm)
tvrdi uvez

Sadržaj:

Knjiga Kako napisati svoj prvi roman donosi 100 stručnih savjeta o pisanju i objavljivanju svog prvog romana koji uključuju: odabiranje vrste romana, stvaranje pravog broja nezaboravnih likova, zanimljive radnje, uvjerljivih dijaloga, najbolje točke gledišta, kao i savjete za određivanje svakodnevne navike pisanja, uređivanje i pripremu rukopisa za objavljivanje. Knjiga sadrži i stručne promidžbene savjete kako uporabiti usluge zastupnika i kako predstavljati sami sebe, ako to odlučite, pregovaranje oko ugovora i predstavljanje svog djela.
Knjiga opisuje i stvarne slučajeve u poglavlju Razgovori s petero novih romanopisaca gdje nudi nadahnute i inspirativne razgovore s novoobjavljenim autorima kao i vrijedan uvid u radne metode, stavove i posebne strategije koje su rabili poznati romanopisci.