info@dtprijelom.hr
+385 91 626 7364

Za neznalice

Naslovnica » Usluge » Knjige » Za neznalice
Za neznalice - Stolarski radovi

Za neznalice - Stolarski radovi

Autor:
Jeff Strong

Format:
322 str. (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

SADRŽAJ: Napravite vlastiti namještaj koristeći nacrte i praktične savjete opisane na zabavan i jednostavan način! Želite raditi u drvu? Ovaj vodič će vam pomoći s osnovama, od odabira drva, najboljih alata i strojeva do svih tajni kako spojiti, brusiti i dati završni sjaj. Sastavit ćete policu za knjige i zatim se prebaciti na stolove i ormariće koji će vam trajati cijeli život. Jeff Strong je profesionalni dizajner namještaja i majstor čiji dizajn spaja umjetničko s obrtničkim, zapadni stil s istočnim.

  • Objašnjenja napisana jednostavnim jezikom
  • Kratke i jasne informacije
Za neznalice - Feng Shui

Za neznalice - Feng Shui

Autor:
David Daniel Kennedy

Format:
408 str. (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

Naučite kako pomoću Feng Shui načela u Vašem domu stvoriti okruženje koje će Vam pomoći u postizanju zdravlja, sreće i blagostanja. Primjena praktičnih i učinkovitih Feng Shui metoda koje su objašnjenje u ovoj knjizi omogućuje Vam da Vašu okolinu vidite u novom svjetlu, te da primijetite na koji način Vaš dom utječe na Vaš posao, Vaše veze, Vaše zdravlje i svaki drugi aspekt Vašeg svakodnevnog života. Kroz Feng Shui možete iskusiti kako skladna okolina dopušta strujanje više pozitivne energije kroz Vaš život. I, što je najvažnije, shvatit ćete zašto se Feng Shui primjenjuje već tisućama godina – zato jer djeluje! David Daniel Kennedy, učitelj Feng Shuija i učenik Velikog majstora Lin Yuna.

Za neznalice - Bonton

Za neznalice - Bonton

Autor:
Sue Fox

Format:
392 str. (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

Ova knjiga će Vam pomoći ako tražite podatke o tome kako se učtivo i obazrivo ponašati bez obzira na situaciju – bilo da razgovarate s obitelji , odgovarate na telefon ili otvarate poklon. Možda želite pružiti smjernice nekome u svom životu kojem su potrebne upute lijepog ponašanja, a možda želite imati konkurentsku prednost u radnom okruženju, a možda samo želite osvježiti ono što već znate ili razjasniti dileme oko složenosti suvremenog bontona – kao što su pravila kod korištenja novih tehnologija.

Za neznalice - Dijeta

Za neznalice - Dijeta

Autor:
Za neznalice - Dijeta

Format:
356 str. (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

Ova knjiga pruža odgovor na pitanje kako smršaviti i zadržati željenu težinu. Pravilno usmjeravajte svoju djecu kontroliranom prehranom. Ako ste umorni od dijeta s kojima gubite i dobijate kilograme, onda je ovaj pristupačan i autoritativan vodič upravo za vas. Ažuriran posljednjim informacijama i istraživanjima, ovaj jasni i potpuni vodič ne otkriva samo ono što trebate znati nego vam pomaže prepoznati i svladati prepreke koje vas sprečavaju u tome! Jane Kirby je licencirana dijetetičarka i vlasnica kuharske škole Vermont Cooking School.

Za neznalice - Engleski jezik

Za neznalice - Engleski jezik

Autori:
Averil Leimon
Gladeana McMahon

Format:
384 str. + CD (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

Ako želite postići razinu stranog jezika kada Vam je ugodno i lako govoriti engleski jezik, ovaj će Vam praktični vodič u tome pomoći. Ovdje ćete pronaći potrebnu gramatiku, mnoštvo novih riječi koji će obogatiti Vaš vokabular i naučiti Vas kako koristiti engleski jezik u raznim kontekstima – od uporabe javnog prijevoza, rezervacije hotela do naručivanja hrane u restoranima i upoznavanja s novim ljudima.

Pokrili smo frazne glagole, uključili smo neke od najčešćih glagola kao i popis nepravilnih. Ovdje se nalazi i popis snimljenih dijaloga na CD-u koji dolazi uz knjigu, stoga ih možete pronaći u knjizi i paralelno pratiti.

Za neznalice - Talijanski jezik

Za neznalice - Talijanski jezik

Autori:
Teresa Picarazzi
Francesca Romana Onofri
Karen Möller

Format:
388 str. + CD (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

Naučite govoriti talijanski s lakoćom i samopouzdanjem. Ovaj praktični i dostupni vodič dovest će vas do situacije da govorite talijanski poput Talijana. Ovdje ćete pronaći potrebnu gramatiku, glavna glagolska vremena i konjugacije koje svaki početnik mora znati. Osim toga, u knjizi je pri- ložen CD koji uključuje više od 30 stvarnih razgovora kako bi ste usavršili izgovor, korisni zadaci i vježbe,osvježeni i prošireni rječnici, i još mnogo više. Otkrijte:

  • savjete kako putovati Italijom;
  • zabavne igre i aktivnosti koje pomažu u učenju;
  • dijaloge u knjizi i na priloženom CD-u.
Za neznalice - Pozitivna psihologija

Za neznalice - Pozitivna psihologija

Autori:
Averil Leimon
Gladeana McMahon

Format:
262 str. (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

Koristite načela pozitivne psihologije kako biste u svim aspektima svojeg života ostvarili vlastiti puni potencijal. Ovaj vam praktični vodič pruža sve vještine i strategije koje trebate kako biste prepoznali svoje snage, promijenili razmišljanje i učinkovito se nosili s teškim osjećajima te kako biste postigli veći uspjeh, zdravlje i sreću. Istražite znanost pozitivne psihologije i otkrit ćete kako možete primijeniti njezina načela i teorije da biste za sebe i one oko sebe izgradili bolji život. Naučite osnovna načela pozitivne psihologije – istražite porijeklo i najnovija istraživanja iz ovog područja znanosti, pokušajte razumjeti što znači biti pozitivan i kako promijeniti razmišljanje da biste to postigli. Uvijek tražite pozitivno – otkrijte što pozitivna psihologija može učiniti za vas i kako možete primijeniti jednostavne strategije da biste svakodnevnom životu dodali vrijednost i postigli veliku sreću, zdravlje i ispunjenost. Primijenite moć pozitivne psihologije na posao, opuštanje i zabavu – otkrijte kako izgraditi sretne trajne odnose, koristite jednostavne strategije pozitivnog odgajanja djece i uzmite najbolje iz svoje karijere, kolega ili poslodavaca. Preuzmite pozitivnu psihologiju za svoj život – stvorite vlastiti program sreće i napravite dugoročne pozitivne promjene kako biste izgradili bolju budućnost za sebe i osobe oko sebe.

Za neznalice - Poboljšajte svoje pamćenje

Za neznalice - Poboljšajte svoje pamćenje

Autor:
Dr. sc. John B. Arden

Format:
312 str. (16,5 x 23,5 cm)
meki uvez

Sadržaj:

Trenirajte vaše pamćenje s vježbama koje možete raditi kod kuće, na poslu, bilo gdje! Praktični savjeti i tehnike za brzo pamćenje Usavršite svoje vještine pamćenja na zabavan i lagan način! – Bilo da morate učiti za uspit, imate poteškoća s pamćenjem imena ili ako jednostavno želite vaše pamćenje povećati i učiniti boljim ovaj vam priručnik nudi provjerene savjete za pomoć u lakšem pamćenju. Saznat ćete kako radi vaše pamćenje i kako ga poticati u svim situacijama. Također ćete otkriti kako ojačati sposobnost svojeg mozga da pamti i kako izbjegavati stvari koje ga zamaraju.

Dr. sc. John Arden je direktor Odjela psiholoških treninga pri Kaiser Permanente Medical Centers u sjevernoj Kaliforniji i nadgleda obrazovne programe u dvadeset medicinskih centara. Na području mentalnog zdravlja i obrazovanja radi već dvadeset i osam godina i autor je četiri knjige.